Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Így szorítanak vissza a győri katonák egy agresszív csoportot



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. május 25. Nézettség: 213

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. május 25. 19:57
Megfékezték a balhézókat a győri katonák!
Látványos gyakorlatot tartottak a likócsi laktanyában kedden. A Bosznia-Hercegovinába készülő győri katonák feladata az volt, hogy egy erőszakos csoport tagjait ártalmatlanná tegyenek.
szerda, 2016. május 25. 19:58
Elsőként a hangadót emelték ki a dühödt tömegből

Először csak két dühös ember kiabált vasvillát rázva, majd egyre több fenyegető pofa nézett farkasszemet a győri katonákkal a likócsi laktanyában. A balhézók nem álltak meg a szidalmaknál, egyre bátrabbá váltak, palackokkal, majd hordókkal dobálták meg az őrségben állókat. Ez volt az a pont, amikor védőfelszerelésbe öltözött katonák vonultak fel és elkezdték megfékezni a támadókat.
szerda, 2016. május 25. 19:58
Előbb szép szóval, majd amikor ebből nem értett a "csőcselék", előkerült a könnygázt helyettesítő porlasztó. Ahogy a nagykönyvben tanítják, elsőként a hangadót emelték ki a dühödt tömegből. Végül lassan, de biztosan sarokba szorították az agresszív kisebbséget. Az erőszakos jeleneteket természetesen csak eljátszották a likócsi laktanyában, a bemutatott gyakorlat ugyanakkor nem írható a véletlen számlájára.
szerda, 2016. május 25. 19:59
A békét őrzik a Balkánon

A 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred 147 katonája vesz részt ugyanis balkáni missióban júliustól jövő januárig. A feladat Bosznia-Hercegovina fővárosában, Szarajevóban a béke őrzése. "Több hónapos, intenzív felkészülés áll mögöttünk. A balkáni országban klasszikus válságkezelési és békefenntartó teendők várnak ránk. Szükség esetén kordában tartjuk a tömeget, fegyvereket gyűjtünk be, épületeket védünk, VIP-személyeket és konvojokat kísérünk. A munkánkat nehezíti, hogy városi környezetben kell dolgoznunk a civil lakosság közvetlen közelében" – mondta Stoszek János alezredes. A kontingensparancsnok kérdésünkre hozzátette: "Bosznia-Hercegovina jelenleg turisták számára látogatható ország. Igaz, az utóbbi hónapokban több jel mutat arra, hogy a rend kezd fellazulni, újra vallási ellentétek, összetűzések alakulhatnak ki. A mi célunk a törékeny béke biztosítása".
szerda, 2016. május 25. 19:59
A győri katonák sokáig nem ültek fel a provokációnak. Csak akkor szorították sarokba a hőzöngőket, amikor más lehetőség már nem volt.


Eddig öt balkáni misszióban vállaltak szerepet a győri katonák

A győri alakulat Bosznia-Hercegovinában hasznos tapasztalatokat gyűjtött korábban. A bő egy hónapon belül kezdődő balkáni misszió immáron a hatodik, amelyben fontos szerepet vállal a légvédelmi egység.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal